OM & OM Kastenreeks

om&om SWITCH

Al onze producten hebben meerdere functionaliteiten in één. Gemaakt van degelijke kwaliteit geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De gebruikers kiest een eigen kleur die OM&OM geschakeld wordt met een andere gebruiker. Onze kasten kunnen zowel vrijstaand als onderdeel van een totaalontwerp geleverd worden. Vraag een offerte aan voor uw situatie.

Klaptafelkast

Uitklaptafel met degelijke gasveren en solide inklap poot. Scharnierende frontpanelen dekken de tafel af en openen andere kastvelden. Door de panelen te draaien verandert de hele kast van kleur. Voor en achterzijde hebben verschillende kleuren. Indien gewenst magnetisch en beschrijfbaar.

Klapbankkast

Tweezijdige uitklapbare zitbank met degelijke gasveren en solide uitklappoten. Licht en eenvoudig te bedienen. Met gestoffeerde kussens in zowel rug als zitting. Ingeklapt valt de bank achter de scharnierende frontpanelen met voor- en achterzijde in verschillende kleuren. Indien gewenst magnetisch en beschrijfbaar.

Wandtoverkast

Digibord met zijpanelen en een lage kast. Schakelt tussen twee verschillende gebruikers. Zijpanelen zijn beschrijfbaar en magnetisch.

Garderobekast

Kast met uitklapbare garderobe, voor jassen en tassen. Opgeruimd en uit zicht. Tweezijdige kast met veel bergruimte, brand- en geluidwerende scheiding. Beide zijden hebben draaiende panelen als informatiedrager indien gewenst magnetisch en beschrijfbaar.

Tafelbank

Van tafel naar zitbank. De rugleuning is scharnierend en kan in een handomdraai in een tafel veranderen. Met gestoffeerde kussens in zowel rug als zitting.

Themakast

Multifunctionele kast voor twee gebruikers. Lage vrijstaande kast voor het opbergen van spelmateriaal en voorzien van uitklapbare werkbladen en presentatie panelen. Magnetisch en beschrijfbaar. Door de panelen te draaien verandert de hele kast van kleur.

Thematafelkast

In hoogte verstelbare thematafel en stoelenberging. Eenvoudig te bedienen met een zwengel en lichtlopende hydraulische potten. Biedt ruimte aan lage en hoge stoelen voor alle leeftijden. Frontkleppen worden gefixeerd met klemmen.

Toverpodium

Podium in twee standen. Kan vergroot worden door het uittrekken van de lades en het omklappen van de dekplaten. De laden bieden veel bergruimte en zijn in beide standen te gebruiken. Opstaptrede wordt gefixeerd door een vormslot.

Docentenkast

Flexibele werkplek voor docenten. Met een klaptafel en ruimte voor pc en beeldscherm. De bovenkasten zijn afsluitbaar. In ingeklapte toestand verandert de hele kast van kleur.